l

Zvezdne novice, 15.-21.6

Teden rastoče Lune, S Soncem, Marsom in Jupitrom v dvojčkih, ter z Merkurjem in Venero v raku. Teden je pomemben, za vse poslovne zadeve, prinaša dobre in trajne povezave, poslovna partnerstva, povezovanje, tudi dela za katera se dogovarjate, bodo imela precejšen impulz rasti. Prav tako je dobro, kljub varčevalnim trendom v Sloveniji, da se usmerite v investicije, kajti teden je vsekakor primeren in astrološki aspekti nudijo dovolj podpore, za čvrste korake naprej. Saturn, Neptun in Pluton, so v retrogradnem gibanju, Sonce se približuje Jupitru in skupaj potujeta k zadnji stopinji dvojčka, kar bo naposled prineslo težko pričakovano poletno toplino, ki jo bo spet zmotil Uran, ko bo v prihodnjem mesecu začel svojo retrogradno pot. Klima planeta zemlje, je padla izven ravnovesja in se vede na nek „neznan“ spremenljiv način, ki ga lahko najbolj sledimo, z Uranom. Uran sicer ni vremenski planet, po njem lahko predvidimo le nevihte in močan veter, toda čim bolj se približujemo kaotični določenosti, tem bolj lahko vreme beremo tudi po Uranovem gibanju. Lahko sklepamo, ko se bo Uran obrnil retrogradno, bo spet podobno vreme, kot zdaj.

Mars v dvojčkih, v teh dneh prihaja v sekstil z Uranom, kar lahko porodi dobre poslovne rezultate, dogovore in projekte. Veliko je odvisno od poslovnega okolja, v karti Slovenije se Jupiter nahaja v levu, na 13.stopinji, kjer se zelo trmasto obnaša, če res ni vlada pozorna na te stvari, se v družbi ne vzpostavi dobrega poslovnega prostora. Vendar poti so odprte, še vedno lahko posameznik uporabi kvalitetne energije za stopnico naprej, na svoji poti. Veliko bo tudi dogodkov, ki bodo bolj konfliktne narave, dvojčki sami izzivajo in odpirajo nasprotja, kar se tudi dogaja na političnem prizorišču, vendar se bodo te stvari nekoliko uredile z vstopom Sonca v znamenje raka. Sledi praznovanje kresne noči, poletni solsticij. Praznovanje Kresne noči se začne že na predvečer, 20.6.

Sobota, 15.6.

Luna v devici, v kvadratu z Marsom in v trigonu z Plutonom. Dan bo seveda bolj napete, konfliktne narave, vroče bo, možne so vročinske nevihte. Do 15 bodo v zraku konfliktne energije, popoldan se bodo energije umirile, sledi romantični večer.
Nedelja, 16.6.Prvi krajec
Nedelja bo lepa, presenetiti vas znajo prijetni obiski, kljub temu, da bodo v zraku določene konfliktne energije, v kolikor znate prisluhniti drugim, oziroma druge pustite v ospredje, bo lahko dan zelo izpolnjen.
Ponedeljek, 17.6.
Luna v tehtnici, v kvadratu z Plutonom in Mars v sekstilu z Uranom, zna prinesti kakšno nevšečnost, bodisi vremensko ali potres. Aspekt deluje globalno, po drugi strani bodo v zraku prebojne energije, močne podpore, za določene projekte.
Torek, 18.6.
Luna v tehtnici, bo v kvadratu z Venero in Merkurjem, stresni aspekti, malce konfliktne energije bodo v zraku, katere se lahko z lahkoto izognemo, če znamo prisluhniti tudi drugim.
Sreda, 19.6.
Luna bo ob 8.40 vstopila v znamenje škorpijona, V zraku bodo zelo kontrastne energije, Luna se bo srečala z Saturnom, po eni strani bo resnost, nekega trenutnega položaja in po drugi strani optimizem, ob korakih, ki nas čakajo v kratkem. Sonce bo v konjunkciji z Jupitrom. Tudi čustva bodo kontrastna, priporočam, da ste usmerjeni v pozitivno plat življenja, ter poudarjate veselje, ljubezen, ter srečo.
Četrtek, 20.6.
Luna v škorpijonu, je na močni poziciji, v rastoči fazi. Poudarek je na komunikaciji in čustvih, trigon z Merkurjem in Venero. Z prijazno besedo, se daleč pride.
Petek, 21.6.
Poletni solsticij. Luna potuje skozi znamenje strelca, Sonce bo vstopilo v raka.
Poletni solsticij ali Kresno noč so predniki po starem poganskem izročilu praznovali kot enega največjih ognjenih praznikov, ki nakazuje začetek obdobja, ko začne sončna svetloba pojemati. Ljudje so tradicionalno prižigali kresove, skakali čez ogenj ali skozenj, živino so gnali skozi ogenj, da bi se očistila bolezni in zlih sil, sledilo je plesanje okrog ognja, petje, hoja po žerjavici… Ko so ognji pogoreli, so preostali pepel nesli domov, potrosili so ga po poljih, v vse štiri vogale hiše, žerjavico pa so si položili tudi na srce. Pepel prinaša moč zaščite, zdravje in srečo. Lepo praznovanje vam želim.


  • junij 17 2013 @ 11:08 CEST
  • Ogledov
    1,733

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si