l

Zvezdne novice, 12.4. - 18.4.

Pred nami je teden nove Lunine rasti, pomlad ne bo več tako kisla, topleje bo. Prve dni tedna, bo izredno močan impulz rasti, močno bo deloval tako na rastline, kot tudi na ljudi. Energija bo primerna za zagon novih projektov, ter za načrtovanje in promocijo. Priporočam, da dobro izkoristite prvo polovico tedna, saj se bo proti koncu že počasi čutilo vpliv delnega Luninega mrka, ki bo odprl pomladansko sezono mrkov, ter nas popeljal v še nekoliko bolj negotove čase, kot smo jih vajeni. Kljub vsemu bo pomladansko vzdušje prineslo nekaj optimizma, priporočam da veliko pozornosti posvetite sveži ekološki zelenjavi, ki vam bo pomagala očistiti organizem in ga napolniti z vitalno energijo. Delni Lunin mrk bo 25.4., viden bo v Evropi, Aziji, Afriki in Avstraliji, saros 112, ki zavira možnosti sprememb za malega človeka, oziroma za običajnega Evropejca, to je serija, ki ima korenine iz časa mračnega srednjega veka. Čeprav bi si vsi želeli bolj prijazne in humane družbe, je bistveni pogoj za to, da smo si ljudje v oporo en drugemu, da smo dobro naklonjeni, si pomagamo in to ne glede na družbeni položaj in status. Države in narodi v Evropi, ki premorejo več altruizma, bodo te aspekte Luninega mrka prestali brez posebnosti. Kjer so v družbah sovraštva in škodoželjnost ter medsebojne napetosti, bo Luna pritisnila ravno na te točke spora in bo to energijo stopnjevala. Namen vsega tega je zdravljenje medsebojnih odnosov, prav zato lahko vsak stori na tem področju zelo veliko, s tem, da je prijaznejši, bolj uvideven do drugih, jim pomaga in s tem prispeva svoj doprinos k boljši in bolj humani družbi. Položaj planetov ob mrku nam narekuje, da lahko družbo izboljšamo le tako, da vsakdo izboljša odnos do vseh drugih...

Petek, 12.4.
Luna v biku raste. Danes se nam ne bo nikamor mudilo, Luna ne dela nobenega pametnega aspekta, nič pomembnega se ne bo dogajalo, razen, da se nam bodo javili neki stari znanci ali prijatelji.
Sobota, 13.4.
Luna bo v biku, do 16.13, potem vstopi v dvojčka. Dan bo prinesel možnosti za uspešne sestanke, dobro se bomo počutili, priporočam veliko gibanja po svežem zraku. Komunikacija bo podprta, zato je dobro načrtovati pomembne sestanke. Aspekti lahko prinesejo pomembne delavne rezultate, zato jih je pametno izkoristiti.
Nedelja, 14.4.
Luna bo v dvojčkih, v sekstilu z Uranom in konjunkciji z Jupitrom. Še en dober dan, prinese lahko dobre novice in pozitivno presenečenje, srečali boste nekoga, s katerim se že dolgo niste videli in izvedeli boste nekaj dobrega, energije so odprte, primeren za druženje in sodelovanje.

Ponedeljek, 15.4.
Luna v dvojčkih bo v sekstilu s Soncem, spet bo prinesla lep delovni dan. Astrološko nebo je odprto, vzpodbuja vsakršno dejavnost in vzpodbuja vse aktivnosti, namenjene izboljšanju prihodnosti za vse, česar koli se boste lotili, vam bo dobro šlo od rok.
Torek, 16.4.
Luna bo vstopila v raka, kjer se bo srečala v kvadratu z Merkurjem in trigonu z Neptunom. Nekoliko se bo poznala pomladanska utrujenost, čim več sveže zelenjave in vitaminov, energije so še vedno odprte, za dobre dogovore, zagon novih projektov. V splošnem kar srečno obdobje.
Sreda, 17.4.
Luna bo še potovala skozi znamenje raka in ne bo naredila prav nobenih koristnih aspektov, vendar bo dan še vedno odprt za vsakršno dejavnost, smo dan pred prvim Luninim krajcem, čas za delo na vrtu, sajenje in sejanje.
Četrtek, 18.4. Prvi krajec, ob 14.30
Luna v raku, v kvadratu s Soncem in Marsom. Začenja se obdobje bolj resne energije, primerno je za načrtovanje, kako in kaj naj storimo, kako se lahko prilagodimo obstoječi družbeni situaciji v Sloveniji, ter v svetu.


  • april 11 2013 @ 10:45 CEST
  • Ogledov
    2,650

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si